© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Tek Kart Tarot Falı Hakkında
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tek Kart Tarot Falı Hakkında

Tek Kart Tarot Falı Hakkında

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
1035 0

Tarot falı oldukça özel ve orta çağdan günümüze kadar gelmeyi başarmış olan kadim bir fal türüdür. Özellikle günümüze kadar gelirken formunu asla bozmamış bu doğrultuda herkese hizmet vermektedir. Hatta internet kullanımının ve teknolojinin de artışıyla birlikte tarot.fali.net uygulaması kurulmuştur. Bu sayede birçok gelecek, şimdi ve geçmiş hakkındaki bilgiye ulaşım sağlayabilirsiniz.

Arkana majör ve arkana minör kartlarının yer aldığı 78 kartlık deste üzerinden sadece bir adet kart seçimi yapılarak tek kart tarot falı ile aklınıza takılan pek çok farklı sorunun cevabına ulaşım sağlayabilirsiniz. Geleneksel tarot falı öğretisinde genel olarak cevap kesin yargılar içerir. Yani ya evet ya da hayır cevabı vardır. Bu nedenle herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek için tek kart tarot falı oldukça sık kullanılan bir yöntemdir.

Yüzyıllardır Hayatımızda Yer Alan Tarot Falı

Tarot falı yüzyıllardır hayatımızda olan ve farklı evlerinin içerisinde bulunmuş bir güçtür. Birçok farklı durum hakkında fikir sahibi olabilmek adına kullanılan kehanet yöntemidir. Elbette bunun içinde uzmanlar tarafından yapılan yorumlar ön sırada tutulur. Bu yöntemler sayesinde herhangi bir konuda bilgi sahibi daha kolay bir şekilde olabilirsiniz. Evet ya da hayır gibi kesin yargılar içeren soruların cevaplarını öğrenmek mümkündür. Aşk, kariyer ve gelecek hakkında da yönlendirmelerle birlikte birçok doğru tahmine ulaşmanız mümkün hale gelmiştir.

Kaynak: https://tarot.fali.net/tek-kart-acilimi/

İlgili Yazılar