© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Teknoloji Çağı ve Karekodlu Mezarlar
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teknoloji Çağı ve Karekodlu Mezarlar

Teknoloji Çağı ve Karekodlu Mezarlar

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
871 0

Hızla gelişen teknolojiye ve dijital çağa uygun uygulamalar geliştiren ve bu uygulamaları sunmakta olan Kare Sayfam firması, 2020 yılı itibariyle karekod uygulamasını mezar taşlarına entegre ederek dijital mezar taşları hizmetini sürdürmektedir.

Dijital mezar taşları ile karekodlu mezar oluşturulmaktadır. Bu mezar taşlarının ise özellikleri şunlardır:

  • Mezar taşılarına karekod baskısı yapılmata
  • Karekod baskı ile merhum hakkında biyografiye ulaşma imkanı sağlar
  • Merhum ile ilgili fotoğraf ve videoya ulaşabilme imkanı sağlar
  • Dua yükleme ile dua okutabilme özelliğine sahiptir.

2020 yılında hizmete başlayan firma, 2021 yılı itibariyle uygulamaları herkese açık bir sitem haline getirmiştir. Dijital mezarlar dışında karekod oluştur üyelik ve abonelik oluşturarak farklı sektörlere de hizmetler devam etmektedir.

Yeni Dünya Uygulamaları

Teknoljik ürünlerin gelişmeleriyle işlerin uygulandığı bu dijital çağda her gün yepyeni bir yenilik ile karşı karşıya kalmaktayız. Bu durum yeniliklere hızlıca ayak uydurmamız gerektiğini göstermektedir. Sürekli değişmekle beraber hayatlarımıza büyük rahatlık ve zaman kazandırmaktadır.

Dijitalleşme, ulaşılabilir ve paylaşılabilir bilgilerin herhangi bir teknolojik araç (akıllı telefon, bilgisayar gibi) tarafından okunabilecek, o ortamlarda düzenlenebilecek ve iş akışına aktarılabilecek şekilde dijital ortama taşınması sürecine verilen isimdir.

Dijital uygulamaların içerisinde barkottan oldukça farklı olan karekod gelmektedir. Karekod bilgilerin depolandığı ve bu bilgilerin okuyucu ile taranarak depolanan bilgilere ulaşılması sürecini içeren bir uygulamadır. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok sektör ve alanda uygulanan karekod, dijital çağımızın gerekliliklerindendir. Kare Sayfam firması dijital çağın bir gerekliliği olan karekod hizmetlerini sizlere farklı alanlarda sunmaktadır.

 

İlgili Yazılar