© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Tesettür Mayo Seçimi Nasıl Olmalı?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tesettür Mayo Seçimi Nasıl Olmalı?

Tesettür Mayo Seçimi Nasıl Olmalı?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
269 0

Yaz ayları yaklaşırken özellikle tesettürlü bayanların bir numaralı tercihi haline gelen tesettür mayo modelleri yeni tasarımlarını çıkarmaktadır. Yaz sıcaklarında deniz ve havuz kenarında rahatlığına düşkün olan bayanlar tesettür mayo seçimi yapmak için ürün özelliklerini incelemektedir. Göz dolduran tasarımlar ile üretilen haşema seçimi oldukça önemlidir.

Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Deniz ve havuz kenarında şıklığı ve rahatlığı yakalamak için kumaş kalitesi oldukça önemlidir. Yüzme esnasında ağırlık yapmaması sonrasında kolay kuruyan kumaş tercihi yapılması gerekir. Aynı zamanda tesettür mayo kaliteli üretilmiş olması vücudunuzda oluşabilecek tahrişlerin önüne geçmek için sağlık açısından önem arz eder. Bone ve eşarp seçimi yüzme esnasından kafanızdan çıkamayacak ve sizi rahatsız etmeyecek sıkılıkta olması gerekmektedir. Qanu olarak eşsiz tasarımlara imza atarken rahatlığı ve şıklığı ön planda tutarak koleksiyon hazırlamaktadır.

Tesettür Mayoda Hangi Kumaş Rahattır?

Tesettür mayolar çabuk kuruyan jarse kumaşlardan ve hafif, ağırlaşmayan kaliteli kumaşlardan üretilmektedir. Model olarak tulumlu, tam tesettür, yarım tesettür, jileli ve pileli modelleri ile her yaştan bayanın beğenisine sunulmaktadır. İstenilen ölçülere göre birçok model çeşitliliğini bir arada barındıran tesettür mayo modelleri çeşit çeşit renklerde üretilir.

Aynı zamanda vücuda yapışmayan kişiye rahatsızlık vermeyen kumaş türleri firma olarak tercih edilmektedir. Üretim aşamasında kalite ön planda tutularak güneşte çabuk kuruyan kişiye kolaylık sağlayan rahat ürünleri Qano koleksiyonunda bulabilmeniz mümkündür. Sizlerde son moda trenleri bir arada bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesine firmanın internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.qanu.com.tr/tesettur-mayo

İlgili Yazılar