© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Teyfik Karaboğa Kimdir? Ne İşler Başarmıştır?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teyfik Karaboğa Kimdir? Ne İşler Başarmıştır?

Teyfik Karaboğa Kimdir? Ne İşler Başarmıştır?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
383 0

Tevfik Karaboğa ilk küresel kayıp eşya analizini sunan ve blockchain ağının Ceo’su ve kurucu ortağı olan Teknoloji meraklısı bir girişimcisidir. Asıl vatanı Türkiye olan Karaboğa’ nin aslen Konyalı olduğu bilinmektedir. Ancak Tevfik Karaboğa şu an İsviçre’de yaşamaktadır ve 2015’ten beri birkaç önemli Kripto projesinde başarı ile adımlar atmıştır. Yaptığı her işi en verimli şekilde gerçekleştiren Türkiye’nin teknoloji meraklısı bir girişimcisi şuan dünyaya hizmet vermektedir.

Uzun süre bitcoin madenciliği projesinde çalışan girişimci Teyfik Karaboğa TR3ZOR adlı dünyanın ilk blockchain tabanlı olarak kurulmuş olan kayıp eşya analiz ve bilgileri ağını kurmuştur. Başarılı bir Ceo olan Teyfik Karaboğa teknolojik anlamda profesyonel adımlar atmakta olup adını dünyaya ispatlamıştır.

Teyfik Karaboğa ile Nasıl Erişim Sağlanır?

TR3ZOR tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığı ile erişilebilen kaybolan veya çalınan eşya ve gereçleri küresel bir veri tabanı oluşturarak bu uygulama ile sunar. Oldukça avantajlı olan bu uygulamanın avantajları arasında düşük maliyetli ve hızlı bir şekilde blok teknolojinin sunulması dikkat çekmektedir.

Değişmez ilkesi nedeniyle güvenlik ve şeffaflıkta da en yüksek standartlar da yer alarak karşımıza çıkmaktadır. TR3ZOR uygulamasını appstore ve play stordan indirimi olduğu kadar bu işlem oldukça kolaydır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

İlgili Yazılar