© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

The Hell Club NFT Çekilişleri ile Dikkat Çekiyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. The Hell Club NFT Çekilişleri ile Dikkat Çekiyor

The Hell Club NFT Çekilişleri ile Dikkat Çekiyor

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
401 0

Kripto para dünyasında yaşanan gelişmeler insanların bu dünyaya karşı göstermiş olduğu ilgi her geçen gün artarak büyüyor. Bu ilginin artması ve gelişimin devam etmesi farklı birçok yeniliğin uygulamanın hayata geçmesine olanak sağlıyor. Son dönemde adını sıklıkla duyduğumuz NFT’ler dijital çağda yaşayan tüm yatırımcıların ve meraklıların merkezin oturuyor.  Ve tüm meraklılar bu alanda birçok önemli hedefi ve projesi bulunan The Hell Club oluşumunu yakından takip ediyor.

The Hell Club Çoğunlukla yabancı insanların aktif olarak faaliyet gösterdiği bir NFT kulübüdür. Kulüp sahibi Sir Van Dear 2023 hedeflerini belirlerken birçok sosyal sorumluluk projesini de üstlendiklerini Açıklıyor.

Hepimiz cennetten kaçtık, cehennemde sizi bekliyoruz sloganı ile yola çıkan bu kulüp bünyesinde üyeler tarafından hazırlanmış olan farklı birçok proje ve NFT satışa sunuluyor.  Bu satışlar dünyada büyük yankı uyandıran birçok meraklının yakından takip etmiş olduğu Opensea Sitesi üzerinden yapılıyor.

The Hell Club Oluşumu aynı zamanda 2023 yılı için koymuş olduğu hedeflere ulaştığı takdirde 500 bin dolarlık NFT ve nakit ödül vaadi ile dikkatleri çekiyor. Bu ödüller için öncelikli Kural The Hell Club sosyal medya hesaplarını takip ediyor olmanız. Bununla birlikte muhtaç insanlara ve sokak hayvanlarına yapılacak olan büyük bütçeli bağışlar ön planda yer alıyor. Sektörün en önemli ve en büyük NFT kulüplerini geride bırakan bilmeyi başarmış olan The Hell Club dijital çağa ayak uydurmayı isteyen herkesi davet ediyor.

https://www.instagram.com/the.hell.club/

https://twitter.com/van_dear

https://discord.com/invite/xhamUd4Xsg

https://opensea.io/vandear

https://opensea.io/collection/thehellclub

https://opensea.io/collection/lux-

İlgili Yazılar