© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. The Witcher 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak ?

The Witcher 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak ?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
1953 0

Witcher hayranlarının aklında tek bi soru var. The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak ?

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin romanlarından uyarlanan ve Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında kendine yer bulan The Witcher’ın 2. sezon çıkış tarihi hayranlar arasında büyük merak konusu. Peki The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak ? 2.sezon onayı alıp çekimlerine Şubat 2020‘de başlanan dizinin çıkış tarihine gelin hep birlikte bakalım.

The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak

The Witcher’a Pandemi Engeli

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorusuna doğru ve kesin bir tarih vermek mümkün değil. Koronovirüs sebebiyle aksayan The Witcher 2. sezon çekimlerine salgın şokunun atlatılmasıyla tekrardan başlanmıştı.

Tahminlere Göre The Witcher 2. sezon 2021’in son çeyreğinde Netflix ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yeni Sezon Yeni Karakter

The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu için net olmasa da yanıt bulduğumuza göre yeni karakterden bahsedebiliriz. The Witcher 2. sezon Yennefer‘in baş belası güçlü büyücü Philippa Eilhart dizide kendine yer bulacak.

The Witcher 2. sezonu , Witcher oyunlarında ve romanlarında önemli bir yere sahip olan büyücü Philippa Eilhart’ı da içerecek. Karakteri Cassia Clare canlandıracak. The Witcher serisini oynayanların iyi bildiği üzere Philippa hem The Witcher 2 hem de The Witcher 3’te kendine yer bulmuştu.

Dizinin Netflix profiline buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar