© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Modifiye Araçlar Hakkında Bilgilendiriyor 
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Modifiye Araçlar Hakkında Bilgilendiriyor 

Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Modifiye Araçlar Hakkında Bilgilendiriyor 

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
355 0

1994 yılında dünyaya gelen Hasan Yalçuva, kendi alanında profesyonelliğe önem veren ve markalaşarak büyük kitlelere ulaşmayı amaçlayan araç modifikasyonu konusunda son derece uzman genç bir iş adamı.

Türkiye’de araç modifikasyonu konusunda profesyonel bilgiye sahip olmayan birçok firma, araçların orijinal özelliklerine bakmadan bu işlemi yapıyor.

Bu işlemleri yapan firmaların bilgi yetersizliği nedeniyle yaptıkları yanlış işlemler araçlara zarar verebiliyor.

Araç modifikasyonu konusunda markalaşmış olan Hasan Yalçuva, bu konularla ilgili önemli bilgileri sosyal medya takipçileri için postlarında paylaşıyor.

Dünyaca Ünlü Markalarla Yarışmak

Global alanda markalaşmış bir vizyona sahip olan Yalçuva, sektördeki rekabette gelişen ve büyüyen bir marka olarak ilk sıralarda yer alıyor.

Dünyaca ünlü ve araba modifiyesi konusunda uzmanlaşmış diğer şirketlerle yaptığı yarışta, uluslararası vizyonu ve profesyonel iş anlayışıyla öne çıkıyor.

Sosyal medya fenomeni olarak da tanıdığımız Hasan Yalçuva, markalaşma çalışmalarına devam ederken, tek kişilik devam ettirdiği sosyal sorumluluk projesine de hız vermiş durumda.

Sosyal medyadan kazanılan tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlayan Yalçuva, kendi ekibi aracılığıyla bu insanlara ulaşıyor. İhtiyaç sahiplerine hızlıca yetiştirilen yardımlar, yüzlerce hayatın kurtulmasını sağlıyor.

Araç Modifikasyonunda Profesyonelleşme

Modifikasyonun global alanda büyük bir yer kapladığı son zamanlarda, sektör de profesyonelleşmenin kaçınılmaz olduğunu gösteren bir örnek olan Hasan Yalçuva, bu konudaki bilgilerini isteyenlerle paylaşıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

İlgili Yazılar