© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Titanic Deluxe Golf Belek Neler Vaat Ediyor?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Titanic Deluxe Golf Belek Neler Vaat Ediyor?

Titanic Deluxe Golf Belek Neler Vaat Ediyor?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi
249 0

Antalya; yıllardan bu yana turizmin başkenti olarak biliniyor. Her yaştan insanın tatil yapmak istediği Antalya; özellikle otelleri ile dikkat çekiyor. Antalya sınırları içerisinde bulunan en iyi otellerden birisi de Titanic Deluxe Golf Belek! Bu otelde bilhassa yaz aylarında boş yer bulmak neredeyse imkansızdır. Siz de bu otelde kalmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Bilhassa erken rezervasyon işlemlerini çok önceden tamamlamalısınız. Otelin internet sitesini ziyaret ederek başta rezervasyon olmak üzere birçok konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Titanic Deluxe Golf Belek Neden Tercih Edilmelidir?

Bu otel; tahmin edebileceğiniz gibi Antalya’nın incisi olarak nitelendirilen Belek sınırları içerisinde bulunur. Uluslararası standartlarda hizmet verir. 170 bin m2 alana yayılmış 594 odası ile hem yerli hem de yabancı turistlerin favorisi olmayı başarır. Yemyeşil doğası, turkuaz renkli denizi ve daha birçok özelliğiyle fark yaratır. Son derece popüler olan Beşgöz Nehri’nin hemen yakınında yer alır. Titanic Deluxe Golf Belek; çam ormanlarının arasına gizlenmiş bir oteldir. Mavi ile yeşili bir araya getirmesiyle öne çıkar. Gören herkesi büyüleyen bir oteldir. Lüks Antalya otelleri arasında yer alır. Her ne kadar fiyatları biraz yüksek olsa da vermiş olduğu kaliteli hizmet ile bu fiyatları hak ettiğini gösterir.

Titanic Deluxe Golf Belek özellikleriyle sizin de aklınızı başınızdan alacak. İlk olarak, otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! Odaların her birisi konfor detayları düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca, odaların manzaralı olduğunu da ifade etmek gerekir. Sizin de yolunuz bu otele düştüğü takdirde deniz, orman, nehir, dağ ve golf salonu manzaralı odalardan birisini tercih etme ayrıcalığına erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra, otel odalarının göz alıcı bir şekilde dekore edildiğinden de bahsetmek gerekir. Titanic Deluxe Golf Belek; standart oda seçeneklerinin dışında bir de villa alternatiflerine sahiptir. Söz konusu villalarda birisi yarı olimpik olmak üzere özel havuz yer alır.

Bu Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Titanic Deluxe Golf Belek; yalnızca oda seçenekleri ile değil diğer detayları ile de harika bir konaklama alternatifi olduğunu gösterir. Örneğin, otelin yeme içme konusundaki başarısı takdire şayandır. Otelde her milletten insanın damak tadına hitap eden yemek seçeneklerine rastlanır. Bunun yanı sıra, yemekler; üç öğün açık büfe şeklinde sunulur. Oteldeki a la carte restoranların sayısı da bir hayli fazladır. Birisi çocuklara hizmet veren beş restorandan ücretsiz bir şekilde faydalanmak mümkündür. Buna ek olarak, altı farklı restorandan da ücretli olarak hizmet alınabilir. Hatta, isteyenler; önceden rezervasyon yaptırarak teknede yemek yeme şansına erişebilirler.

Titanic Deluxe Hotel Belek; plajı, havuzları, aquaparkı, nehri, çocuk kulübü, spor ve eğlence seçenekleri ile eşsiz bir yer olduğunu gösterir. Bünyesinde toplantı ve etkinlik için uygun alanlar da vardır. Titanic Deluxe Golf Belek fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

İlgili Yazılar