© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Tua Üniversitesi ile Sınavsız Üniversite Okumak Artık Mümkün
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tua Üniversitesi ile Sınavsız Üniversite Okumak Artık Mümkün

Tua Üniversitesi ile Sınavsız Üniversite Okumak Artık Mümkün

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
386 0

Ülkemizdeki sınav sistemi ve ders müfredatları öğrencilere ağır sorumluluklar yükleyerek onlara motivasyonuna ve sınav kaygılarını arttırıyor. Tıpkı gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bireylerin lise yıllarında sınavsız bir şekilde üniversiteye diledikleri gibi geçiş yapmaları gerekiyor.

Sınavsız bir eğitim sistemine sahip olan ülkelerin bilim ve teknolojide daha fazla geliştikleri ve sosyal bilimlerde de daha ileri bir düzeyde oldukları araştırmalar tarafından ortaya konuluyor. Ülkemizde bu anlamda yapılan çalışmalarda özellikle koronavirüs pandemi süreciyle birlikte hız kazanmış durumda. Sınavsız bir biçimde özellikle de Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim ve olma hayali kuran bireyler için yeni bir kapı açıldı.

Technical University Of America açıldı

Technical University Of America ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında bireylerin online eğitim sistemi ile üniversite okumalarını olanak sağlıyor. Kuruluş genel anlamda bilgisayar ve mühendislik üzerine birçok bölüme barındırırken psikoloji ve beslenme gibi alanlarda da öğrenci yetiştiriyor. Tüm eğitim öğretim yıllarında başarı ile tamamlayan kuruluş aynı zamanda her yıl öğrenci sayısına yenilerini de ekleyerek büyüyen bir ivme kazanıyor.

Bu yönüyle hem lisans hem de yüksek lisans yapmak isteyen bireylerin ülkelerini değiştirmeden evlerinin konforunu da ondan bir şekilde eğitim almalarına olanak sağlayan Technical University Of America Türkiye’de ve dünyada milyonlarca öğrenci tarafından tercih ediliyor. Kuruluş 90 ülkede hizmet vermenin yanı sıra kendini bütün dünyaya hazırlıyor.

Website: http://www.tuamerica.university/

İlgili Yazılar