© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Türkiye’de virüsü engelleyen tek maske - One Maske
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye’de virüsü engelleyen tek maske – One Maske

Türkiye’de virüsü engelleyen tek maske – One Maske

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
480 0

 

İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde her birimizin endişe ettiği bulaşma riskinden en iyi şekilde korunmak için yapılması gereken tüm özellikleri barındıran One Maske, üretimi yapılan en özel maskelere sahiptir. Çünkü dünya üzerinde verilen tüm özelliklerin üzerine ek, dünyanın en güvenilir maskelerinin üretimini yapmaktadır.

Gerekli olan antiviral ve antibakteriyel özellikleri de içerisinde barındırmanın yanında özel üretim kumaşlar ile maskeler yapılmaktadır. Bunlar ile beraber One Maske nefes alabilirlik olarak da tam olarak beklediğimiz performansa sahiptir. Kullanıcısını bunaltmamanın yanında yine kullanıcısının rahat etmesine yardımcı olabilecek özellikler bulundurmaktadır. Pamuk kumaştan olan maskeleri, kötü kokuyu da önlediği gibi, buğu yapmamakta ve gözlük kullanımlarını bir dert olmaktan da çıkarmaktadır.

Farklı Özellikler İle One Maske!

Özel kullanımlara ait, ayrıca kendi kutusu bulunan One Maske ayrıca uzun süre kullanılabilirlik özelliği taşımaktadır. Bu süre de göz önüne aldığında verilmesi gereken ömür yaklaşık beş ay kadardır. Geri dönüşümlü malzemelerden kullanılması ve uzun ömürlü oluşu ile de çevre dostu bir tercih olarak bilinmektedir.

Daha fazla bilgi ve sipariş için www.onemaske.com

İlgili Yazılar