© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Twitter Revue Entegrasyonu Türkiye'deki Kullanıcılara Açıldı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Twitter Revue Entegrasyonu Türkiye’deki Kullanıcılara Açıldı

Twitter Revue Entegrasyonu Türkiye’deki Kullanıcılara Açıldı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
1126 0

Twitter geçtiğimiz Ocak ayında e-posta bültenlerinden gelir elde edilmesini sağlayan Revue isimli girişimi satın almıştı. Şubat ayının ilk günlerinde ise Twitter ve Revue entegrasyonunu ABD ve Hindistan’da başlattı. Şirket , bu entegrasyonu Türkiye’deki kullanıcılara da açmış durumda.

Twitter Revue Entegrasyonu Türkiye'deki Kullanıcılara Açıldı 1

Twitter , tüm kullanıcılar için Revue entegrasyonunun ne zaman açılacağı hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı. Entegrasyon , daha fazla seçeneğine tıklandığı zaman açılan pencerede yeni bir sekme olarak görünüyor. Bülten sekmesine tıklandığında ise küçük bir pop-up kullanıcıları karşılıyor. Pop-up’ta yer alan ifade şu şekilde :

Hedef kitlene ulaşmak için başka yollar mı arıyorsun? Çalışmalarının karşılığını almaya hazır mısın? Twitter’ın yazar ve yayıncılar için oluşturduğu bülten aracı olan @Revue‘yü deneme zamanı.”

Açılan pop-up’a tıklandığı zaman kullanıcılar Revue sitesine yönlendiriliyor. Site, yeni kullanıcıların detaylı bilgi edinmesi için onları Twitter’da yer alan Revue blog yazılarına yönlendiriyor. Kullanıcılar blogdaki adımları takip ederek bülten oluşturup planlayabiliyor.

Entegrasyon sayesinde hazırlanan bültene tweetler yerleştirmek ve bülteni Twitter’da yayınlamak ve planlamak da mümkün.

İlgili Yazılar