© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Ücretsiz Siteler Oluşturabileceğiniz Microsoft Digital Marketing Center Duyuruldu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ücretsiz Siteler Oluşturabileceğiniz Microsoft Digital Marketing Center Duyuruldu

Ücretsiz Siteler Oluşturabileceğiniz Microsoft Digital Marketing Center Duyuruldu

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
818 0

Küçük işletmeler için Microsoft Digital Marketing Center duyuruldu.

Microsoft gün içinde duyurduğu Digital Marketing Center adlı hizmetiyle küçük işletmeler için ücretsiz web sitesi oluşturma imkanı sunulacağını açıkladı. Web siteler kolay bir şekilde oluşturulabilecek ve çeşitli araçların kullanımı da işletme sahiplerine verecek.

Ücretsiz Siteler Oluşturabileceğiniz Microsoft Digital Marketing Center Duyuruldu 1

Microsoft , bugün WordPress’e rakip olacak yeni bir internet sitesi oluşturma servisini duyurdu. Özellikle küçük işletmelere yoğunlaşan Digital Marketing Center , tamamen ücretsiz olacak. Şirket , bu servis hizmetiyle küçük işletmelerin zaman ve paradan tasarruf etmelerini amaçlıyor. Ayrıca işletme sahibi olan kişilere internet sitesi bilgileri doğrudan Facebook sayfalarından veya yürürlükte olan reklam kampanyalarından aktarma imkanı sunuluyor.

Microsoft’tan İşletmeler İçin Güzel Adım

İşletme sahipleri kayıt işlemlerinin ardından istedikleri URL adresini web sitelerine erişim için belirleyebilecek. Ayrıca site görünümü de basit anlatımlarla kolay bir şekilde işletme sahipleri tarafından oluşturulabilecek ve hazır olduğunda “yayınla” seçeneği ile kullanıcıların hizmetine sunabilecek.

Ücretsiz Siteler Oluşturabileceğiniz Microsoft Digital Marketing Center Duyuruldu 2

Ek olarak işletme sahipleri , web site tanıtımları için olan reklam kampanyalarına katılıp katılmamaya da karar verebilecek. Katılacak işletme sahipleri reklamın ne kadar tıklama aldığı ve kaç kullanıcı getirdiği gibi verileri görebilecek.

İlgili Yazılar