© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Uğur Kartal’ın Başarılı Sahne Hayatı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uğur Kartal’ın Başarılı Sahne Hayatı

Uğur Kartal’ın Başarılı Sahne Hayatı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
330 0

Uğur Kartal günümüzde bilinen başarılı DJ ler arasında yer alıyor. Müzik dünyasına duyduğu ilgi ile beraber bu alanda profesyonel çalışmalara imza attı. Pek çok bilinen mekânda sahne alarak eğlenceli bir DJ lik programı sunuyor. Ayrıca hazırladığı başarılı müzik listeleri ile beraber eğlenceli bir sahne sunuyor. Bu şekilde pek çok kişinin hayranlığını kazanmayı başardı.

Günümüzde halen profesyonel olarak DJ lik yaşamına devam eden Uğur Kartal bu alanda çeşitli eğitimlere de katılıyor. Ayrıca sosyal ve sevecen kişiliği ile beraber pek çok kişinin hayranlığını kazanmayı başarıyor.

Sosyal Medya Uzmanlığında Akla Gelen İsim Uğur Kartal

Uğur Kartal müzik alanındaki başarısının yanı sıra sosyal medya alanında da akla gelen ilk isimler arasında yer alıyor. Kendisi bu alanda küçük yaşlardan itibaren yönelerek, pek çok eğitim aldı. Ayrıca özellikle 2012 yılından sonra yaptığı aktif çalışmalarla ön plana çıkmıştır. Pek çok ünlü isimle, TV kanalları ve siyasi iş insanları ile iş birliği yapmıştır. Yaptığı başarılı sosyal medya çalışmaları ile bu alanda profesyonel olarak çalışıyor.

Uğur Kartal yazılım alanında da oldukça başarılı bir isimdir. Yazılım alanında da pek çok eğitim alarak önemli işlere imza attı. Uğur Kartal günümüzde pek çok kişi tarafından tanınan, sosyal medya alanında ve müzik alanında çalışmalar yapan önemli bir isimdir.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

İlgili Yazılar