© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Uluslararası Kargo Hizmeti
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uluslararası Kargo Hizmeti

Uluslararası Kargo Hizmeti

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
267 0

Uluslararası karayolu taşımacılığı ile ev eşyası otomobil parçası ilaç yiyecek içecek bitki gibi pek çok farklı ürün grubunun taşınması sağlanır. Uluslararası alanda taşımacılık hizmeti veren nakliyat firmaları ürünlerin taşınmasında denizyolu kargo taşımacılığı karayolu ve demiryolu taşımacılığı tercih eder. Bununla birlikte acil olarak ulaştırılması istenen kargolar için havayolu taşımacılığı tercih edilir.

Günümüzde taşımacılık sektörü oldukça gelişmiş ve nakliyat firmaları her alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Bu nedenle nakliyat firmalarının sunmuş olduğu hizmetlere olan talep gün geçtikçe daha da artış gösteriyor. Hem şahıslar hem de kurumsal şirketler şehir içi şehirlerarası ve uluslararası ürün taşımacılığı için bu alanda hizmet veren nakliyat firmalarını tercih ediyor.

Bozulabilir Ürün Taşımacılığı       

Bozulabilir kargo taşımacılığı ya da bozulabilir ürün taşımacılığı özellikle uluslararası alanda kullanılıyor.  Yurtdışına ihraç edilen veya yurtdışından ithal edilen ve çabuk bozulan ürünlerin taşınması bozulabilir kargo taşımacılığı adı altında gerçekleştirilir. İlaç gıda ve bitki gibi çabuk bozulması muhtemel olan ve belli bir soğukluk derecesinde taşınması gereken ürünler nakliyat firmalarının özel araçları içerisinde muhafaza edilerek taşınır.

Uluslararası alanda faaliyet gösteren taşımacılık firmaları bu ürünlerin nakliyesi için özel araçlar tercih eder. Bu sayede ürünler bozulmadan istenilen teslim noktasına kadar güvenli bir şekilde ulaştırılır. Bu hizmetin ayrıntıları ve fiyatları ile ilgili bilgi için Arclog sitesi ile iletişim kurabilirsiniz.

 

 

 

İlgili Yazılar