© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Üretim Tesisleri Kalıcı Dikey Yaşam Hattı ile Daha Korunaklı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Üretim Tesisleri Kalıcı Dikey Yaşam Hattı ile Daha Korunaklı

Üretim Tesisleri Kalıcı Dikey Yaşam Hattı ile Daha Korunaklı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
219 0

 

 

Yüksekte çalışma söz konusu olduğunda birçok konu gibi kalıcı dikey yaşam hattı konusunun da bilinmesi gerekir. Kalıcı dikey yaşam hattı, merdiven tarzı yerlerde yapılacak çalışmalarda kullanılan bir güvenlik sistemdir. Düşme durumlarında şok emici sistemiyle darbeyi sönümlemeye yönelik olarak tasarlanmıştır. Çalışma yapan personelin can güvenliğinin sağlanması ve çalışma alanlarında verimliliğin arttırılması için ideal bir sistemdir. Dikey yaşam hattı sistemleri, hemen hemen tüm merdivenlerle uyumludur.

 

Merdivenlerde personelin iniş çıkışı, güvenlik açısından tehlike arz eder. Bunun için kalıcı dikey yaşam hattı, profesyonel donanımlı bir güvenlik çözümüdür. Fabrikalardan tutun da Telekom kulelerine kadar birçok alanda, ekonomik maliyetlerle güvenli iş sahası sağlamak için kullanılır. Kalıcı dikey yaşam hattı, düşme riski bulunan her yerde kullanılabilecek modern güvenlik ağı çerçevesinde geliştirilmiş etkili bir sistemdir. Uluslararası standartlara uygun şekilde imalatı yapılan sistem, en yaygın olarak merdiven çalışmalarında kullanılır.

 

Kalıcı Dikey Yaşam Hatlarının Avantajları

 

Merdivenle yapılacak çalışmalarda, çalışan aşağı yukarı sürekli bir hareket halinde olacağından düşme riski çok fazladır. Bunun için alınabilecek en etkili önlem kalıcı dikey yaşam hattıdır. Sistem, donanımı itibariyle teknolojinin etkin şekilde kullanıldığı, benzersiz özelliklere sahip bir emniyet tertibatıdır. En önemli özelliği, farklı hava koşullarına karşı dayanıklılık göstermesidir. Kolay kuruluma yönelik benzersiz tasarımı da, ihtiyaç duyulan her alanda güvenlik önlemi almayı, dolayısıyla iş akışını hızlandırır.

 

İşinde uzman bir firma olarak, yüksekte çalışma konusunda yatay ve kalıcı dikey yaşam hattı ile profesyonel çözümler sunuyoruz. Bu özel çözümle yüksek alanlarda çalışma yapacak personel, iş alanına güvenli şekilde ulaşabilir, iniş ve çıkışları esnasında düşme korkusu yaşamadan işini yapabilir. Çalışanların uygulama sırasında yüksekten düşme, yaralanma ya da büyük bir kaza yaşamasını önlemek için kalıcı dikey yaşam hattı kullanılır. Özel bir donanıma sahip şekilde geliştirilen sistemi kullanan personel, merdiven üzerinde hareketlerini aşağı ve yukarı olacak şekilde rahatlıkla gerçekleştirerek işini yapabilir. Kaliteli malzemeden standartlara uygun şekilde imalatı yapılan kalıcı dikey yaşam hattı ile güvenli çalışma ortamı oluşturmak isteyen herkes, hizmetlerimizden faydalanabilir.

 

İlgili Yazılar