© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

VALHEİM’DEN YENİ REKOR !
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. VALHEİM’DEN YENİ REKOR !

VALHEİM’DEN YENİ REKOR !

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
613 0

Oyuncular tarafından büyük ilgi gören Valheim’den yeni rekor !

Valheim , eş zamanlı oyuncu sayısı bakımından yeni bir rekor kırdı ! Eş zamanlı olarak 502 bin kişi tarafından oynanan ve Dota 2’yi geride bırakarak dünyanda eş zamanlı olarak en çok oynanan ikinci oyun haline gelen Valheim’in bundan sonra tek rakibi , anlık 1,1 milyon oyuncu sayısına sahip CS:GO.

VALHEİM’DEN YENİ REKOR ! 1

Valheim Nasıl Bir Oyun ?

Valheim , bir hayatta kalma oyunudur. Oyun , çok yeni olmasına rağmen ilk süreçte dünyanın popüler oyunlarını geride bırakarak 350 bin anlık oyuncu sayısına ulaşmıştı. Gelen bilgilere göre oyunun satış rakamının 3 milyon seviyesini aştığı açıklanmıştı.

5 Kişilik Dev Başarı !

Valheim , sadece 5 kişilik bir ekipten oluşan Iron Gate Studios isimli şirket tarafından geliştirildi. Iron Gate Studios kurucu ortağı tarafından yapılan açıklamalarda , satış miktarının belirli bir düzeyde olacağını ama milyonlarca satış rakamlarına ulaşmalarının ekibi için sürpriz olduğunu ifade etti.

Valheim , şu an erken erişim aşamasında. Oyun , gün geçtikçe geliştirilmesi ve oyuncu kazanması ile CS:GO nun anlık oyunucu rekorunu bu oyun kırabilecek mi ? Bu sorunun cevabını hep birlikte göreceğiz.

İlgili Yazılar