© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Yale, ev içi teslimat hizmetleri sunmak için DHL ile ortaklığını duyurdu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yale, ev içi teslimat hizmetleri sunmak için DHL ile ortaklığını duyurdu

Yale, ev içi teslimat hizmetleri sunmak için DHL ile ortaklığını duyurdu

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 5 dk okuma süresi
237 0

8 Eylül 2022 – Akıllı ev güvenlik çözümlerinde lider olan Yale, İsveçli tüketicilerin ev içine paket teslimat deneyimini sağlamak amacıyla küresel lojistik şirketi DHL eCommerce Solutions Sweden ile ortaklık kurdu. Resmi olarak sonbaharın başlarında Stockholm, Malmö ve Göteborg da dahil olmak üzere birçok İsveç şehrinin banliyö bölgelerinde başlayacak olan bu girişim, yakın gelecekte diğer önemli İsveç şehirlerinde de verilecek. 2023 yılında ise daha fazla ülkede kullanılması hedefleniyor.

Ev içi paket teslimat hizmeti, Yale’in çevrimiçi alışverişin artan popülaritesine ve daha uygun paket teslimat çözümlerine yönelik talebe yanıt niteliği taşıyor.

Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Yale Akıllı Konut EMEIA Başkanı Thomas Moser: ”’E-ticaret endüstrisi yıldan yıla önemli bir büyüme yaşarken, genel halk arasında ev içi teslimat hizmetlerine talep giderek artmaktadır. Günümüzün modern tüketicisi, yoğun günlük yaşamlarına uygun, zaman açısından verimli ve kullanışlı çözümlere ihtiyaç duyuyor ve lojistik sektöründe bu kadar köklü bir oyuncu ile ortaklığımız sayesinde bu ihtiyacı karşılayabildiğimiz için mutluyuz.” diye belirtti..

Yale ve DHL ev içi teslimat hizmetlerinin kullanımı

Müşterilerimiz, uyumlu bir Yale akıllı kilit ve giriş kodu sayesinde güvendikleri kişilerle sınırsız ev erişimini paylaşabilirken, Yale InHome bunu bir adım öteye taşıyor. DHL eCommerce Solutions Sweden ile olan ortaklık sayesinde Yale InHome, güvendiğiniz şirketlere ev içine güvenli ve geçici erişim sağlama fırsatı sunuyor. Kısacası,paketinizi güvenle içeri almak için artık evde olmanız gerekmiyor!

Yale bu noktada ihtiyacınız olan teslimatlar ve hizmetler ile bunları sağlayan işletmeler arasında aracı görevi görüyor. Tüketicilerin, evlerinin içinde sorunsuz bir teslimat için kargo görevlilerine güvenli ve garanti erişim sağlamasına izin vermektedir.

Bu yeni hizmet kapsamında Yale, şirkete bir Yale akıllı kilit üzerinden erişim kazanması için geçici, şifreli bir kod göndererek tüketici tarafında gereken yönetim ihtiyacını en aza indirir. Ardından tüketici, Yale Access uygulamasında teslimat veya hizmet talebini onaylar ve her erişim talebini kontrol adımından işlemin tamamlanmasına kadar takip edebilir. Alternatif olarak, erişim talebi reddedilebilir veya hizmet kullanıcısı tarafından farklı, daha uygun bir teslimat süresi seçilebilir.

Hizmeti etkinleştirmek için, tüketicilerin, Yale Akıllı Tuş Takımlı Linus® Akıllı Kilit veya Yale Doorman* gibi uyumlu bir Yale Akıllı Kilit ve Yale Access mobil uygulama gerekir. Yale InHome aboneliği, uygulama içi aktivasyon kodu kullanılarak etkinleştirilebilir.

DHL ile yapılan bu yeni iş birliği sayesinde, paketler kilitli bir kapının arkasında tutulabilir, dolayısıyla teslimatı kaçırma ve teslim alma noktasına gitme veya hizmetin baştan yeniden planlanması riskleri ortadan kalkar.

DHL eCommerce Solutions İsveç Genel Müdürü Jonas Lindell:”’Yale ile yeni ortaklığımız müşterilerimize sadece daha fazla kolaylık sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda teslim edilemeyen kargo ve paket hırsızlığı riskini en aza indirerek teslimat sürecini basitleştirecek, her bir paketin güvenli bir şekilde içeride teslim edilmesini sağlayacaktır, böylece alıcının yalnızca eve dönmesi gerekecek. Bu işbirliği aynı zamanda bize dijital arenaya adım atmamız için yeni bir fırsat sunarak müşteri tabanımıza bir başka yenilikçi çözümü daha tanıtmamızı sağladı” diye belirtiyor.

 

İlgili Yazılar