© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Yeşim Resmi Boyu ve Kilosu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeşim Resmi Boyu ve Kilosu

Yeşim Resmi Boyu ve Kilosu

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
1002 0

Yeşim Resmi isimli tiktok fenomeni günümüzde oldukça yaygın bir isim haline gelmiştir. Gerçek adı Yeşim Sevinç olan fenomen, 2001 yılında doğmuştur. Aynı zamanda doğduğu yer Manisa’dır. Daha sonra Edirne’ye giden ünlü fenomen çocukluğunun büyük bir kısmını burada geçirmiştir. Sonrasında ise Ankara’ya yerleşmiştir.

Kendisi aslen Ordulu olarak bilinir. Boyu normalde daha kısa görünmesine karşın 1.70’tir. Kilosu ise 51’dir. Kendisinin ilişki durumuna dair ise net bir bilgi maalesef bulunmuyor. Yani bu durumda sevgilisi olup olmadığı konusunda bir şey söylemek mümkün değildir. Kimdir kim internet sitesini ziyaret eden kişiler ünlü Tiktok fenomeni hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir.

Yeşim Resmi Tiktok Hesabı

Yeşim Sevinç uzun bir süredir Tiktok üzerinde içerik üretiyor. Ürettiği içerikler oldukça fazla izleniyor ve çok sayıda insan tarafından takip ediliyor. Kendisine ait olan Tiktok hesabında 8,5 milyondan daha fazla takipçi bulunuyor. Bunun yanı sıra Youtube hesabında 250 binden fazla takipçi varken Instagram hesabında ise bu sayı yaklaşık 320 bin civarındadır.

Yeşim Resmi Youtube kanalında arkadaşları ile çektiği birbirinden eğlenceli içeriklere sahip olan videolar paylaşıyor. Instagram hesabında ise zaman zaman özel içerikler atarken aynı zamanda kendi fotoğraflarını da paylaşıyor. Ünlü Tiktok fenomeninin kim olduğunu daha detaylı bir şekilde öğrenmek ve sosyal medya hesaplarını görmek için kimdir kim sitesini kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.kimdirkim.com/yesim-resmi-kimdir.html

İlgili Yazılar