© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Yuyyu.com Astroloji Arkadaşlık Uygulaması
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yuyyu.com Astroloji Arkadaşlık Uygulaması

Yuyyu.com Astroloji Arkadaşlık Uygulaması

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
575 0

Yuyyu – Arkadaşlık Uygulaması 2022 yılının en iyi arkadaşlık uygulamasıdır.
Burcunuzun ilişki, evlilik ve aşk uyum skorlarını merak ediyor musunuz? Yuyyu.com, yepyeni sosyal deneyimler yaşamanıza yardımcı olan yapay zeka temelli bir sohbet uygulamasıdır.
Video linki :

Bahar ayları, sıcak güneş, rengarenk hoş kokan çiçekler ile insanlar doğal olarak romantik bir duygu içine giriyor. İnsanlar bu dönemlerde yeni arkadaşlıklar, yeni aşklar ararlar ama sağlıklı bir ilişki kurmak ise oldukça zordur.

Yuyyu Arkadaşlık uygulaması; hakkında hiçbir şey bilmediğiniz insanlarla eşleşmek yerine burçlar sayesinde kişiliğinize göre sizlere en uygun kişilerle eşleşme olanağı sunar.

Yuyyu uzman astrologların rehberliğinde geliştirilen algoritma sayesinde hayatınızdaki en önemli insanlarla tanışmanızı sağlar. Yuyyu uygulaması sadece güneş burcunuzu değil aynı zamanda ay ve yükselen burcunuzu da hesaplar ve algoritmaya dahil eder. Böylece daha sağlıklı eşleşme olanağı sağlar.

Yuyyu ile gökyüzünden, yıldızlardan gelen enerjiyle birbirleri için yaratılmış insanları kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Burç uyumluluğu sayesinde biri ile daha derin sohbetler kurabilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yuyyu.com , 2022 yılında geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulama, insanların güvenliğini çok ciddiye alır ve Yuyyu’nun uzman ekibi tarafından 7/24 dikkatle denetlenir.

Yuyyu’ya ilk kaydolduğunuzda size 5 dolar değerinde 100 kredi sağlamaktadır. Bu krediler sayesinde yeni insanlarla eşleşme olanağı sağlayacaksınız.

Profil oluşturmak ise oldukça kolay adınız, soyadınız, doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeriniz ile yapay zekâ destekli algoritmamız size en uygun kişiyle eşleştirmek için benzersiz burç bilgilerinizi yorumlayacaktır.

Hayatının aşkını bulmak için Yuyyu.com     Şimdi Üye Ol!

Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuyyu.horoscopematch&hl=tr&gl=TR

 

İlgili Yazılar