© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Ailenizden Biri Olan Evcil Hayvanlarınız İçin En Doğru Seçim
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ailenizden Biri Olan Evcil Hayvanlarınız İçin En Doğru Seçim

Ailenizden Biri Olan Evcil Hayvanlarınız İçin En Doğru Seçim

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
400 0

Bahçelievler Vetorium Acil Veteriner Kliniği kendi bünyesinde aslında her birimizin tam da istediğini yapmış bir kliniktir. Yedi yirmi dört açık ve sınırsız hizmet sunmasının yanı sıra ek olarak bir nöbetçi veteriner aramamıza da gerek kalmamasına neden olmakta, yaşanılan bir acil duruma karşı, tereddütsüz gidebileceğimiz bir yer olarak akıllarımızda kalmaktadır.

Çünkü klinik sadece sürekli hizmet vermesi ile değil, aslında size ve evcil hayvanınıza tam da istediğiniz şekilde yaklaşmasından dolayı da doğru adres olarak görülmekte ve bilenlerin sürekli olarak birbirine tavsiye ettiği yerdir. Çünkü uzman bir ekiple beraber sundukları hizmete ek, kullandıkları teknolojik ürünlerle de bir sürü hizmet sunma şansları da bulunmaktadır. Bu da aslında bizim endişe ettiğimiz çoğu durumu silip süpürmektedir.

İsteklerinizi Karşılayabilen, Sizi Anlayan Bir Veteriner Kliniği

Bahçelievler veteriner, sizin kendi evcil hayvanınız konusunda olan hassasiyetinizi anlayıp, size de evcil hayvanınıza da ona göre hizmet vermektedir. Ayrıca klinik olarak da hayvan dostu olduklarından, onlarla beraber olmaktan oldukça büyük keyif almakla beraber öncelik olarak her daim de onların rahatını, hızlı bir şekilde iyileşip evlerine dönebilmelerini hedeflemektedirler.

Ayrıca klinik içerisinde isminden ötürü sadece acil müdahaleler de yapılmamaktadır. İsterseniz yurt dışı için gerekli belgeler için bile uğrayabileceğiniz kinik içerisinde yoğun bakım ünitesi de bulunmaktadır.

 

 

İlgili Yazılar