© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Ailenizle Birlikte En Güzel Yazı Geçirin
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ailenizle Birlikte En Güzel Yazı Geçirin

Ailenizle Birlikte En Güzel Yazı Geçirin

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
841 0

Livaneli Otelleri 2001 yılında kurulmuş olup Antalya ilinin nadide ilçelerinden biri olan Alanya da hizmetine başlamıştır. Ailenizle birlikte güzel bir otel arıyorsanız bu kesinlikle Livaneli Otelleri olmalıdır. Alanya her şey dahil oteller skalasında Livaneli Otelleri sizlere bütün istediklerinizi sunuyor. Nasıl mı? Aktiviteleri ve tarihi gezileri ile bir tatilde beklediğiniz bütün her şeyi sizlere veriyor.

Özellikle de ailenizle birlikte çocuklarınıza da eğitici bir tatil keyfi olmuş oluyor. Sizlerin tatil planına göre konumlandırılmış olmak üzere tam olarak 3 adet tesisi bulunur. Bu tesislerin her birinin konseptleri de farklılık göstermektedir. Sahil kenarında bir tatile hasret iseniz Beach Otel sizler için en uygunu olacaktır. Çocuklarınız ve ailenizle birlikte oldukça keyifli anlar yaşamanız mümkündür. Alanya merkez oteller konusunda Livaneli Otelleri konum olarak her yere çok yakındır. Bir diğer tesis olan Sun Otel de bunlardan biridir. Sun Otel hem çarşıya hem de tarihi yerlere yakın olmasıyla bilinir. Son olarak ailenizle birlikte mükemmel bir şekilde baş başa tatil geçirmek isterseniz Butik Oteli tercih edebilirsiniz. Hatta Alanya alkolsüz oteller arasında yer alan Livaneli Butik Otel ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Livaneli Otel Tesislerin İmkanları

Livaneli otellerin tesislerinin her birinin farklı farklı olmak üzere özellikleri ve imkanları mevcuttur. Özellikle de ailenizle birlikte geçirmek istediğiniz tatilde her otelde bulmayacağınız imkanlar Livaneli Otelleri ile mevcuttur.

İlgili Yazılar