© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Avcı Bakalit ile Aradığınız Tüm Malzemeler Burda
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Avcı Bakalit ile Aradığınız Tüm Malzemeler Burda

Avcı Bakalit ile Aradığınız Tüm Malzemeler Burda

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
632 0

Avcı Bakalit bir aile şirketidir, 1955 yılından itibaren İstanbul’da hizmet vermeye başlamıştır. Bakalit, kulp, saç kulp, kesme kalıpları üretmeye başlamıştır.  İşler arttıkça kendini genişletmiş ve fabrika kurmuşlardır. Fabrikayla beraber ürettikleri ürünler çeşitlilik kazanmıştır. Cila, temizlik malzemeleri, elektrikli süpürge toz torbaları, elektrikli süpürge yedek parçaları, hortum, boru, emici kulplar, çaydanlık kulpu, filtreler, ocak malzemeleri, cam kavanoz, çaydanlık kulpları gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Kulplar ve Torbalar

Çay hepimizin hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Hava soğukken içilir iç ısıtır, sıcakken içilir harareti alır. Çay demlelerken kullanılan çaydanlıkların yapılarını incelediğimizden kulplarının bakalit adı verilen pratikten üretebildiğini görürüz. Günlük hayatta gerek temizlik gerekse düzeni sağladığımız en önemli eşyaların başında elektrikli süpürgeler gelmekte. Süpürgeyi kullanırken aklımıza bile gelmeyen bir şey vardır o da süpürge torbasıdır.

Süpürge torbası dolduğunda yaşadığımız o anki panik ne yapmamız gerektiğini bilemediğimi o an hayat kurtarıcı olarak bizi kurtaran firmanın sadece bir ürünüdür.  Kullan at şeklinde olan bu torbaların ömrü hacimlerine kalitelerine göre değişmektedir. Hayatımızı kolaylaştıran süpürgelerin vazgeçilmez bir parçasıdır torbaları. Kaliteli malzemeden yapılması gerekir çünkü aşınma ve yırtılmalara karşı korunaklı olması lazımdır. Toz torbası dolduktan sonra boşaltılması zor bir olduğundan dolayı yenisinin kullanılması tercih edilmelidir. Zaten daha önce de kullanılmış olan üründe deformasyonlar söz konusu olabilir. Daha fazla yıpranıp sizleri yolda bırakmaması adına kullan at formülleri sayesinde değişimi çok daha kolay bir hal almıştır. İlk çıktığından itibaren kullanılmaya başlayan ve hayatımızdaki yerini koruyan süpürgenin ömrünün uzun olması için düzenli olarak bakımının yapılması gerekmektedir.

Kaynak: https://www.avcibakalit.com/kategori/supurge-torbalari

İlgili Yazılar