© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Dark Alliance Oynanış Fragmanı
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dark Alliance Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Dark Alliance Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi
697 0

Tuque Games tarafından geliştirilen Dark Alliance oynanış fragmanı yayınlandı.

Playstation 4 , Xbox One , Nintendo Switch ve Pc platformları için bugün Tuque Games ve Wizards of the Coast tarafından duyurulan Dungeons & Dragons : Dark Alliance , aksiyon RPG türündeki çok oyunculu , boss savaşları , grafikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Dark Alliance oynanış fragmanı ile oyunun tam olarak ne vaat ettiği anlaşılıyor.

Ön Plana Çıkan Savaş Mekaniği

Savaş odaklı mekaniklerin ön plana çıkması sebebiyle Dark Alliance’de oynanabilen her karakterin ustalaşması gereken 50’den fazla savaş yeteneği var ve her karakter güçlü ve zayıf yönlere sahip.Yani Dark Alliance oyununda ustalaşmak için çok emek harcamak gerekecek. Ayrıca oyun , oyunculara birçok araç sunuyor.

En fazla dört kişilik co-op olarak oynanabilen oyunda , oyuncular R.A. Salvatore tarafından geliştirilen D&D karakterlerine hayat veriyor. Oyuncular; Drizzt , Cattie-brie , Bruenor ve Wulfgar olarak Icewind Dale‘i işgal eden canavarları alt etmeye çalışırken kadim bir eser olan Crystal Shard‘i bulmaya çalışacak.

Oyundaki görevlerin hangi sıra ile yapılacağı oyuncuların kararına bırakılmış durumda. Ek olarak her görevin sonunda oyuncuları bir Boss savaşı bekliyor olacak. Dark Alliance , düşman çeşitliliği ile de oyunculara iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda 30‘dan fazla düşman türü ve goblinler var. Oyuncuların oyunda en çok karşılaşacağı goblinler kendi aralarında türlere ayrılmış durumda. Bunlar ;

  • Goblin Warrior 
  • Goblin Defender
  • Goblin Archer
  • Goblin Booyahg
  • Goblin Captain

Her karakterin kendine özgü yeteneği olduğu gibi goblinlerin de kendine özgü yetenekleri var.

Dark Alliance oynanış fragmanı

Oyun Ne Zaman Satışa Sunulacak

PC , Playstation 4 , Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak olan Dark Alliance 22 Haziran’da oyuncularla buluşacak.

Steam normal satış fiyatı 113,75 TL olan oyunun Deluxe Edition fiyatı ise 170 TL

İlgili Yazılar