© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Discord Microsoft Çatısı Altına mı Giriyor ?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Discord Microsoft Çatısı Altına mı Giriyor ?

Discord Microsoft Çatısı Altına mı Giriyor ?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi
689 0

Popüler oyun iletişim uygulaması Discord Microsoft çatısı altına mı giriyor ?

Kısa zaman önce Bethesda , Arkane gibi pek çok başarılı oyun stüdyosunu bünyesine katan ve son olarak ZeniMax Media‘yı 7.5 milyar dolara satın alan Microsoft’tan yeni bir satın alma hamlesi daha gelebilir. Discord’u satın almak için 10 milyar doları gözden çıkaran Microsoft , alt şirketlerine bir yenisini daha ekleyebilecek mi ?

Discord Microsoft çatısı altına mı giriyor

Konu Microsoft ise Satın Alım Kesindir

Discord Microsoft bünyesine katılacak mı ? Söz konusu Microsoft olduğunda “satın alım” işlemlerine kesin gözüyle bakılıyor. Ama bu konuda şirketin işi bi hayli zor. Çünkü Discord , Amazon ve Epic Games ile de görüşme halinde. Bazı kaynaklara göre de yöneticiler şirketi halka açma seçeneğine daha sıcak bakıyor.

Xbox Platformunun Varsayılan Uygulaması Olabilir

140 milyon aktif kullanıcısı bulunan Discord Microsoft bünyesine katılırsa Xbox platformunun varsayılan iletişim aracı haline gelebilir. Yapılan görüşmelerde Xbox patronu Phil Spencer da bu ticari anlaşma sohbetinin bi’ parçasıydı.

İlerleyen süreçte neler olacak hep birlikte göreceğiz. Teknoloji içeriklerini yakından takip etmek için teknoloji kategorimize göz atmanızı tavsiye ederiz. Kategoriye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar