© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Doğru Bir Karar İçin, Server Plus!
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doğru Bir Karar İçin, Server Plus!

Doğru Bir Karar İçin, Server Plus!

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
434 0

2011 yılı içerisinde kurularak sektöründeki yerini belirlemiş ve alanında oldukça iyi bir hizmet ağı da oluşturmaya başarmıştır. Özellikle de var olan on yıllık tecrübesi dahilinde kendi çalışma prensipleri ve ilkeleri dahilinde ilerlemelerini sürdürerek hep daha iyisine sahip olma niyetindedir. Teknolojik gelişmeleri sürekli olarak bünyesine kadarken aynı zamanda da buna odaklı çalıştığını da belli etmektedir.

İşlemleri içerisinde hep müşterileri ile ortak adımlar atmaya devam eden firma, aynı zamanda da büyümeye odaklıdır. Bunların yanında kurumsallaşma çalışmalarını da tamamlamış olarak var olmaktadır. İçerisinde bulundurduğu uzman kadro ile beraber müşterilerinin taleplerine uygun çalışmalar yapmaya da devam etmektedir. Personel kalitesinin yanında sunucu kalitesi de oldukça dikkat çeken bir detaydır. Müşterilerinin memnuniyetini de tam anlamıyla kazanmış bir firma olarak bilinmektedir.

Verileriniz İçin En İyi Sunucu Barındırma!

Size lazım olan veri merkezleri kapsamında kiralamak istediğiniz sunucu barındırma seçenekleri için en önde olanları sunan, bununla beraber de yüksek performans özelliği tanıyan firma, ücretsiz yedekleme, sınırsız kaynak, profesyonel destek gibi detaylara da öncelik vermektedir.

Bunun yanı sıra firma, sizlere bu paketler için kiralama oluşturmadan önce başlangıç paketleri de sunmaktadır. Bu paketlerin içerisinde bir adet rock server, çoklu ortam yerleşim özelliği ve trafik kullanımı gibi birçok özellik de bulunmaktadır. Sizlere en uygun fiyat seçenekleri ile verilen bu detaylar ayrıca, gerekli olabilecek herhangi bir duruma karşı uzman destek hattı kullanmasının yanında güvenlik sistemlerini de bir hayli güçlü tutmaktadır.

Kaynak: https://www.serverplus.com.tr/sunucu-barindirma

İlgili Yazılar