© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En İyi Dedektörler Hakkında Bilgiler

En İyi Dedektörler Hakkında Bilgiler

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
527 0

Bir dedektör için en iyisi bu denilemeyeceği bir gerçektir. Dedektörler kendi içlerinde de pek çok çeşide ayrılmaktadır. Amaca uygun, arama yapılacağı bölgeye göre teknik özellikleri değişmektedir. Bu yüzden her dedektör kendi alan uyumluğu içerisinde en iyisi olabilme şansını taşımaktadır.

Alanında en iyi dedektör fiyatları günümüzde yaklaşık 1000 – 1500 TL’den başlamaktadır ve bahsettiğimiz gibiteknik özelliklere göre ve kendi iç modellerine göre değişkenlik göstermektedir. Yüzeysel bir kalıntı dedektörünün fiyatları şu an için 15.000 TL ye kadar varmaktadır.  Bunun yanı sıra nabit altın aramak için kullanılan dedektörler yaklaşık olarak 15.000 tl den başlamaktadır. Farklı model ve her bütçeye uygun fiyat seçenekleri mevcuttur. Öncelik hangi alanla ilgileneceğinizdir. Fiyatının yüksek olması o cihazın iyi olduğu anlamına gelmiyor sizin kullanım amacınıza uygun olması gerekiyor. En pahalısı en iyisidir anlamına gelmemektedir.

Derin Arama Dedektörleri

Amaca uygun hizmet edebilmek adına pek çok teknik özellikleri farklı olan dedektör modeli mevcuttur. Bunlardan biri olan derin arama dedektörleri, bir metre ile üç metre aralığında yer alan büyük metalleri tespit etme amacı ile tercih edilmektedir. Bu dedektörler toprağın altında yer alan grup para, define, hazine veya boşluk tespitinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Firma üretimini sağladığı bu çeşit dedektörlerde de başarılı sonuçlar elde etmiş, müşteri memnuniyetini kaliteli bir şekilde ortaya koymuştur.

Golden Rain, Gold Finder Neon ve Golden Warrior altın dedektörleri, özelliklerine göre her bütçeye ve ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır. Derin arama dedektörleri, yüzeyde yer alan küçük materyallerin tespiti için çok tercih edilmezler. Özellikle yüzeye yakın yerde bulunan küpe, yüzük, altın, para gibi küçük değerli cisimleri bulmada yüzey arama dedektörleri tercih edilir. Metalin büyüklüğü derinleştikçe daha önemli bir hal almaktadır. Çünkü dDerin arama dedektörleri metal büyüdükçe derinde tespit etme olasılığı çok daha yüksek olur. Güncel fiyatlarına ve detaylı bilgi alabilmek adına web sitesini inceleyebilirsiniz.

Yüzey Arama Dedektörleri

Adı üzerinde yüzeysel arama ihtiyaçlarında tercih edilen bu dedektör modeli, yüzeye yakın en fazla 60 cm derinliğe kadar küçük metallerin tespitinde kullanılır. Yüzük, altın, küpe, kolye, tek para gibi küçük cisimlerde yüzeye yakınlığı, tespiti açısından önemli bir kıstastır. Ülkemizde yaygın bir şekilde kullanılmakta olup, Tek Para Dedektörleri olarak da anılmaktadır. Küçük değerli eşyalarını düşürenlerin aramalarında en çok tercih ettikleri modeldir. Genellikle sahil kesimlerinde kullanıldığı için bir çoğu su geçirmez özelliklere sahiptir. Fiyatları yine kullanıcının amacına ve ürünün teknik özelliklerine göre değişim göstermektedir.

Tüm cihazların güncel fiyatları hakkında bilgi almak ve teknik özelliklerini incelemek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Uzman ekip ile aklınızda ki soruları yanıtlamak için telefon veya site üzerinde ki canlı destek kısmından yardım alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ugurelektronik.com/

İlgili Yazılar