© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

En İyi Kapı Sistemleri
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. En İyi Kapı Sistemleri

En İyi Kapı Sistemleri

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
814 0

Yükleme sistemleri alanında uzun yıllardır uzman ekibi ile çalışmalar yürüten Kale Doors firması, tecrübe, başarı ve müşterilerinin olumlu geri dönüşleri ile yükselmeye devam etmektedir. Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, otomasyon sistemlerinde bir adım önde olmayı başarmaktadır. İnsanların hayatını kolaylaştıracak ergonomik ürünler arasına her gün yenileri eklenmektedir. Firma, müşterilerine en iyi hizmet ve güvence kalitesini sunmaktadır. Endüstriyel kapılar, fotoselli kapılar, garaj kapıları, sarmal sistemler ve yükleme sistemleri alanında tecrübeleriyle üstün hizmetler sağlayarak öncü firmalar arasında yer almaktadır.

Güven ve kaliteyi esas alarak yola çıkan firma Avrupa’ya ihracat yapan ve İstanbul, Marmara, Trakya bölgesi olmak üzere hemen hemen her noktaya hizmetlerini sunmaktadır. İmalat yeri Tekirdağ/Çorlu olan fakat müşterilerinin bulunduğu her noktaya hizmet sunmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve arzularına yönelik kaliteli, uzun ömürlü ürünler imal etmektedir.

Seksiyonel Kapı Sistemi

Hareket kazanmaları için, genel özellikleri anlamında iki tarafında destek noktası olacak şekilde alüminyum panellerin üzerine inşa edilen menteşe ve tekerlek gibi oynar parçalara sahip olan seksiyonel kapı, yukarı ve aşağı yönlü hareket etmelerini, motordan güç alan çelik halatlar raylar sağlamaktadır. İsteğe göre yatay yönlü hareket sistemi de eklenebilmektedir. Dikey anlamda en verim kazandırması için tavan ile olan bağlantı noktasında özel tasarımlar kullanılabilir, alandan yüksek oradan kazanım sağlanabilir.

Fabrika ve depo alanlarında en sık tercih ettikleri, endüstriyel kapı modelleri arasında yer alan kapı sistemidir. Araç giriş çıkışlarında iki bölüm arasındaki izolasyonu sağlamakla birlikte güvenlik açısından da oldukça faydalıdır. Estetik tasarımları sayesinde şık görünümlere sahip olan bu kapı çeşidi, hemen her işletmede karşımıza çıkmaktadır. Kullanımı rahat ve kaliteli ürün hizmeti sunulduğu için uzun ömürlü olmaktadırlar. Arzuya göre tüm kapının açılıp kapanması yerine servis kapısı oluşturulmaktadır. Ek nitelikler eklenebilir olması seksiyonel kapı fiyatları konusunda özelliğe göre artış gösterebilmektedir.

Eklenebilir Özellikleri Hakkında

Teknolojiyi en verimli kullanmak açısından imal edilen ürünlere müşterinin talebine ve ihtiyacına göre ek özellikler getirilebilir. Kullanım açısından kolaylık sağlayan ve iş konforunu arttıran bazı özelliklerden aşağıda sizler için bahsettik.

  • Durucu ya da diğer adı ile stopper eklenerek güvenlik arttırılabilir.
  • Daha güvenli giriş çıkışların sağlanabilmesi için iki ortam arasına ışık geçirgenliği sağlayacak olan şeffaf pencereler eklenebilir.
  • Farklı desen ve görünüşe sahip paneller üretilebilir, böylece ortamda bütünlük sağlanmış olur.
  • Farklı ebatlarda, kullanıma avantaj sağlayacak şekillerde imal edilebilirler.

Bahsetmiş olduğumuz ihtiyaca veya isteğe göre eklenebilen özelliklerden bazıları bunlardır. Daha fazlası  ve teknik özellikleri açısından ön inceleme yapmanız için firmanın internet adresini ziyaret edebilirsiniz, telefon veya mail yardımıyla uzman ekiple iletişim kurabilirsiniz. Dilerseniz Tekirdağ/Çorlu bölgesinde ki merkez ofislerini ziyaret ederek uzman ekibimizle tanışıp detaylı görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Kaynak: https://kaledoors.com/endustriyel-kapilar/seksiyonel-kapi

 

 

İlgili Yazılar