© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Eyüp Sabri Göncü ile Dollvet Üretim Kampüsü Birlikte Büyüyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eyüp Sabri Göncü ile Dollvet Üretim Kampüsü Birlikte Büyüyor

Eyüp Sabri Göncü ile Dollvet Üretim Kampüsü Birlikte Büyüyor

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 3 dk okuma süresi
435 0

Eyüp Sabri Göncü son yıllarda başarılarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Bu kadar ön planda olmayı başarılarına borçlu olduğunu gördüğümüz değerli iş insanı Göncü ülkemize çok büyük bir marka ve değer kazandırmayı başarmıştır. Uzun senelerdir tekstil ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Eyüp Sabri Göncü Dollvet Üretim Kampüsü’ne yükselişinde büyük rol oynamıştır. İlk etapta diğer sektörlerle birlikte ticaret hayatını sürdüren Göncü 2015 yılından sonra tüm yatırımlarını Üretim Kampüsü’ne yöneltmiştir.

Eyüp Sabri Göncü Nereli ve Eğitimi Nedir?

Eyüp Sabri Göncü 1978 senesinde Şanlıurfa’da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini doğduğu topraklarda tamamlayan değerli iş insanı 1996 yılında Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimine 1997 senesinde mühendislik eğitimi alarak başlamış ve üniversite senelerini oldukça aktif geçirmiştir. Pek çok dalda kurduğu öğrenci konseyleri ve yaptığı öğrenci temsilciliği gelecekte ki başarılarının habercisi gibiydi. 2001 senesinde üniversiteden başarıyla mezun olan Göncü daha sonra Amerika Georgia Tech Üniversitesi’ni kazanmış ve burada eğitim almıştır. Amerika’da eğitimi tamamladıktan sonra İngiltere’de msc in management master programına başladı. Buradaki eğitimini de başarıyla tamamladıktan sonra 2004 yılında Türkiye’ye dönerek farklı alanlarda faaliyet gösteren aile şirketlerinin geliştirilmesi için çalışmalarına başladı.

Dollvet Dünyadaki Fon Şirketlerinin Radarında

Merkezi İstanbul’da üretim kampüsü Şanlıurfa’da olan Dollvet kurulduğu günden bu yana sürekli yükselen bir ivmeyle birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi başarmıştır. 36.000 m2’lik kampüste 15.000 m2’lik kapalı alan sahip olan Dollvet dünya standartlarında üretim yapabilen bir tesistir.  2017 senesinde faya akredite olan kuruluş 2018 senesinde Avrupa Birliğinin açtığı en büyük ihaleyi kazanarak dünya çapında birçok fon şirketinin radarına girmiştir. Türkiye ve diğer bölge ülkeleri için büyük bir kazanım olan Dollvet güçlü teknik alt yapısı ve uzman kadrosu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bilimin Işığında Emin Adımlarla İlerliyor

Dollvet sahip olduğu teknik alt yapı sayesinde, uluslar arası standartların kabul ettiği biyoteknoloji alanında dünyada ki en iyi 20 tesisten biri olmayı başarmıştır.  Dünya standartlarına sahip olan bu tesis, ürün gerekliliklerine uygun çalışma, depolama ve saklama şartlarının sağlanması için özel olarak tasarlanmıştır.

 

İlgili Yazılar