© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

HC Design Studio Kuaför Salonu Dekorasyonu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HC Design Studio Kuaför Salonu Dekorasyonu

HC Design Studio Kuaför Salonu Dekorasyonu

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
1226 0

HC Design Studio mimarlık ve inşaat alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla birlikte hizmet kalitesinden ödün vermeden devam ediyor. Uzman kadrosunun da gücüne dayanarak tasarım ve mimarı alanında kendini başarılı bir şekilde göstermiştir. Müşterileri için mümkün olabilecek en iyi hizmeti sağlayabilmek adına kaliteli mimarlık gösterirler. Hayatınızın her alanında sizlere farkındalık yaratırlar. Böylece tasarımlarıyla da dünya ülkelerini takip eder trendleri yakalar sizlere bu doğrultuda tasarım hizmeti sağlar. Bütün işlemlerini 3D boyutlandırma ile birlikte görselleştirir. Böylece tasarımlarınızı daha net bir şekilde önce bilgisayar ortamında kaba taslak görmüş olursunuz.

Hizmet alanı içerisinde kuaför salonu dekorasyonu da var olan firma sizlere özel tasarım projeler ile birlikte anahtar teslim yapar. Bildiğiniz üzere kuaför salonları saç kesimi, renklendirmesi, şekillendirmesi ve profesyonel makyaj işlemlerinin uygulandığı mekanlardan birdir. Bu işlemlere ek olarak daha ince detaylı tırnak kesimleri, el bakımları, cilt bakımları ve epilasyon hizmetleri de vardır. Kuaför salonlarının dekorasyonları günümüzde git gide artış göstermektedir. Kuaför tasarımı sizlerin sahip olduğu mekanın konumuna, binanın yapısına ve müşteri isteklerine göre dizaynı gerçekleşir. Kuaför salonunuz yapılırken kullanım alanları en iyi şekilde hesaplanır. Böylece sizler için mekandan maksimum verim alınmaya çalışılır. Kullanılacak olan tezgahlar, saç kesim ve yıkama koltukları dikkate alınarak tasarımları müşterilere hitap eder.

Kuaför Salonlarının Işıklandırma Sistemleri

Kuaför salonlarında ışıklandırma sistemleri oldukça önemlidir. Yapılacak olan işi çalışanlar net bir şekilde görebilmeli ki müşterisine bu doğrultuda daha sağlıklı hizmet verebilsin. Dekorasyonlarının yanı sıra özellikle içeride kullanılan ışığın rengi ve yapısı çok önemlidir. Çünkü renkler her alanda farklılık gösterebilir. Eğer saçınıza renklendirme işlemi yapılacaksa doğru bir ışıklandırmaya sahip olmayan kuaförde saçınızdaki doğru rengi tam anlamıyla göremezsiniz. Bu nedenle dekorasyon aşamasında ışıklandırmanın önemi de büyüktür. İnce işlerin yapıldığı kuaför salonlarında özellikle de saç kadar makyaj da çok fazla talep ediliyor. Makyajda ten üzerine uygulanan fondötenlerin doğru renklerde olup olmadığını algılamak için gün ışığına yakın tonların tercih edilmesi önemlidir.

Kuaför Salonları İçerisinde Karşılama Lobisi

Her işletmede olduğu gibi karşılama lobileri oldukça önemlidir. Mağaza içerisinde resepsiyonların alanı önemlidir. İçerideki dekorasyonun önemi kadar resepsiyonun da belirgin bir şekilde kaliteli gözükmesi önemlidir. Bu gibi detayları içerisinde bulundurarak sizler için en iyi şekilde kuaför salonu tasarımı gerçekleştirilir.

HC Design Studio firması gün geçtikçe kuaför salonu dekorasyonlarında hem yurt ilerinde hem de yurt dışında tercih edilmeyi başarmıştır. Kuaför tasarımları ile deneyimle mimarlarla çalışması bunun büyük bir parçasıdır. Profesyonel görselleştirme uzmanlarıyla birlikte sizlere en güzel projeleri başarılı bir şekilde sunar. Ayrıca müşterilerinin fikirlerini her zaman önemsemiştir. Sizlerin beğendiği veya beğenmediği noktalarda değişiklikler yaparak yardımcı olur.

Kaynak: https://hcdesign.studio/kuafor-salonu-dekorasyonu/

İlgili Yazılar