© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Kötü giden ilişkileri onarmak mümkün
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kötü giden ilişkileri onarmak mümkün

Kötü giden ilişkileri onarmak mümkün

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
706 0

Bennu Erez özellikle modern dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu sektörlerden birinde başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Modern dünyada bireyler birbirleri ile doğru ilişki kurmakta empati yeteneklerini kullanmakta ve bu anlamda doğru bir iletişim ortamı kurmakta son derece zorlanmaktadır.

Küçük yaşlardan itibaren bireylerin iletişim sorunları ile ilgili çalışmalarını yürüten ve bu anlamda bireylerin ilişkilerini yakından incelemeye eğilimli olan Bennu Erez bu yeteneğini fark ederek meslek yaşamına insan davranışlarını inceleme yönünde yön vermiştir.

17 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Erez küçük yaşlardan itibaren başta ailesi arkadaşları olmak üzere çevresindeki bireylerin davranışlarını yakından incelemiştir. Ardından 2010 yılında liseyi bitiren Bennu Erez lise öğrenimi esnasında insan beyni ve insan davranışları ile ilgili yüzlerce kitabı okumuştur. Meslek hayatına atılmadan önce sağlam bir şekilde donanım kazandıran bu okuma alışkanlığının ardından 2015 yılında mesleki eğitimini tamamlamıştır.

America University onaylı uzman psikoloji, NLP uzmanlığı ve yaşam koçluğu eğitimlerini tamamlamıştır. Bu eğitimlerini yeterli görmeyerek başarılı olduğu alanda ilerleme kaydetmeye devam eden Bennu Erez İstanbul Üniversitesi ilişki koçluğu eğitimlerini de büyük bir başarı ile neticelendirmiştir. Bennu Erez bu başarıları sonucunda 2017 yılında en iyi yaşam koçu alanında ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Fakat bu başarılarına yeni bir başarı ve ilerlemesine yeni bir basamak katmak isteyen Bennu Erez 2018 yılında Uluslararası Koçluk Derneği’nden (akredite sertifikalı koç) mentorluk eğitimini tamamlayıp mentor unvanını almaya hak kazanmıştır. 2020 yılında ise CTAA tarafından verilen uygulayıcılık sertifikasını da temin ederek mesleğindeki bilgi ve birikimini arttırmıştır.

 

İlgili Yazılar