© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

LOL Riot Points Alımları
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. LOL Riot Points Alımları

LOL Riot Points Alımları

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 2 dk okuma süresi
414 0

League of Legends olarak adlandırılan Lol oyunu, 2009’dan günümüze kadar geçen süreçte binlerce kişi tarafından beğenilerek oynanmış ve efsaneleşmiş oyunlardan biri haline gelmiştir. Günümüzde halen güncel hali ile oynanma listesinde ilk sıralarda yer alan oyunda ayrıca oyun içi satın almalar da gerçekleşir. Özellikle de oyundaki karakterinizin seviye atlaması için ya da giysi ve aksesuarlarını özelleştirebilmeniz için riot points almanız gerekmektedir. Lol rp epin aslında oyun içinde kullanacağınız para biriminin değeridir. RP alımlarını ise en güvenilir şekilde yapabilmek adına E Pin Digital sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

E Pin Digital sitesi üzerinden site yönetiminin oyun severlere sunduğu rp satın al işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Üstelik rp değerlerinin karşılık olarak verilen ücretleri de normal piyasaya fiyatlarına göre de fazlasıyla uygundur. Bu bakımdan site fazlasıyla beğeni ile karşılanmaktadır.

LOL RP Satın Alma

Lol oyunu için rp almak istediğinizde E Pin Digital sitesinin sunmuş olduğu rp değerlerine göz gezdirebilirsiniz. Genellikle 400 Riot Points’den 12.800 Riot Points’e kadar kullanıcılarına rp değerleri sunmaktadır. Böylece ne kadar riot pointse ihtiyacınız varsa o kadar rp alabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte satın alım işlemlerinizi gerçekleştirdiğinizde sizlere bir kod verilir. Bu kodu ilgili yere yazarak kullanıcı adınızın çıkmasını beklemelisiniz. Kullanıcı adınız gözüktükten sonra onay butonuna bastığınızda otomatik olarak Lol hesabınıza rp eklemesi gerçekleştirilir.

Kaynak: https://www.epindigital.com/lol-rp-satin-al

İlgili Yazılar