© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Online terapi nedir?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Online terapi nedir?

Online terapi nedir?

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
675 0

İnsanlar birçok farklı neden bağlı olarak ruhsal sorunlar yaşayabiliyor. Bazı insanlar çocukluk dönemlerinde yaşamış oldukları travmaların sonucunu ileriki yaşlarda ruhsal bozukluk olarak edinebiliyor. Bazı insanlar da sonradan yaşamış oldukları zorluk ve sıkıntılardan dolayı ruhsal yapılarında önemli bozukluklar yaşayabiliyor. Sorunun odağı ve yaşandığı dönem nasıl olursa olsun, yaşanan tüm ruhsal sorunlar özel terapilerle aşılabiliyor. Burada önemli olan kişilerin bu ruhsal sorunları kabul ediyor olmaları ve bunun için bir çözüm arayışına girmeleri oluyor.

Yaşan ruhsal sorunlar kişilerde bireysel olarak çok önemli tahribatlar yaratabiliyor. Bu tahribatlar zamanla bireysel yaşamlardan çıkarak arkadaşlık ilişkilerine, iş dünyasına ve aile ilişkilerine yansıyabiliyor. Önlem alınmazsa gittikçe büyüyen bir çığ haline dönüşen ruhsal sorunlar aynı zamanda mahalle baskısının da etkisinde kalabiliyor. Birçok insan ruhsal sorunları için terapi aldığını gizlemek durumunda kalabiliyor. Yaşanan bu mahalle baskısı kişilerin üzerinde bir yük oluşturabiliyor. İşte bu süreçte online terapi yöntemleri insanlara çözüm olarak sunuluyor.

Online terapi seansları uzman psikologlar tarafından veriliyor. Online olarak sesli ya da görüntülü görüşmelerle çok başarılı sonuçlara ulaşabiliyor. Herhangi bir kliğine gitmek durumunda kalmadan, ev veya işyerlerinizde online terapi seanslarına katılabilirsiniz. Her tür ruhsal sorunlarınız için uzman psikologlardan gerekli desteği alabilirsiniz.

En güvenli online psikoloji merkezleri

Online bir terapi almaya karar verdiğinizde sizin için en uygun olan psikoloğu bulmalısınız. Bunun için www.onlinepsikolojimerkezi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site bünyesinde online olarak görev alan tüm psikologlara ait gerekli tüm incelemeleri yapabilirsiniz. Var olan sorunlarınıza göre, bazı alanlarda uzmanlaşmış olan psikologlardan online olarak destek alabilirsiniz.

Online terapi seanslarınızda hizmet aldığınız kuruma ve psikologlara karşı bir güven duygusu içerisinde olmalısınız. Bu alanda önemli birçok çalışmaya imza atan ve binlerce farklı danışanı ile en çok tercih edilen online terapi merkezlerinden birisi olarak Online Psikoloji Merkezi sizler için güvenli bir hizmet alanı sağlıyor. Psikoloğunuz ile yapmış olduğunuz tüm görüşmelere gerekli gizlilik kuralları içerisinde yapılıyor. Ve bu görüşmeler hiçbir surette kayıt altına alınmıyor.

3 adımda online terapi

Online Psikoloji Merkezi bünyesine birden çok online psikolog görev alıyor. Her biri alanında uzman ve başarılı kişilerden oluşuyor. Online Psikoloji Merkezi resmi web sayfasına giriş yapabilir ve tüm psikologları detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Her bir psikolog için eğitim bilgileri ve ilgilendiği alanlar konusunda sizlere sunulan bilgilendirmeler doğrultusunda kendiniz için en uygun olan psikoloğu belirleyebilirsiniz.

Terapi almak istediğiniz psikoloğu belirledikten sonra en güvenli şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online ödeme yöntemleri sayesinde terapi ödemeleriniz güvenli ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır. Ödeme işlemlerinizin ardından istediğiniz saat dilimlerinde seçmiş olduğunuz psikolog ile online terapiye başlayabilirsiniz. Tüm bu güvenli süreç her bir danışan için oldukça kolay ve hızlı gelişmektedir.

 

İlgili Yazılar