© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

PlayStation 5 Güncellemesi Geliyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. PlayStation 5 Güncellemesi Geliyor

PlayStation 5 Güncellemesi Geliyor

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 1 dk okuma süresi
888 0

PlayStation 5 güncellemesi geliyor. Güncelleme , PS5 için ilk büyük güncelleme olmasının yanı sıra birçok özelliği de getiriyor.

Sektörün en yeni konsollarından PlayStation 5 için yayınlanacak ilk büyük güncellemenin detayları belli oldu. Dünya çapında kullanıcılarla yarın buluşacak güncellemenin bütün detaylarına gelin birlikte bakalım.

PlayStation 5 güncellemesi

[ilgiliMakale icerik_id=”2461″]

PlayStation 5 Güncellemesi Sayesinde Gelen Yenilikler

Güncelleme kapsamında dikkat çeken en büyük yenilik USB ile oyun depolama özelliği. Oyuncular artık konsollarına bağladıkları bir UBS bellek yardımı ile oyunlarını depolayabilecek. Fakat bu noktada önemli bir husus var. USB belleğe depolanan oyunlar direkt UBS üzerinden oynanamayacak veya Playstation 5′in dahili depolaması yükselmeyecek. Oyun oynanacağı zaman USB’nin içindeki oyunların PS5’e kopyalanması gerekiyor. Sony , bu kopyalama sürecinin oyunu yeniden indirmekten veya başka bir diskten kopyalama yapmaktan daha hızlı olacağını belirtiyor.

Bir başka yenilik ise PlayStation uygulamasına gelecek. PS4 ve PS5 arasındaki Share Play özelliği ile alakalı yenilikler bulunuyor.

İlgili Yazılar