© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Selülit oluşumunu engellemenin yolları nelerdir?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Selülit oluşumunu engellemenin yolları nelerdir?

Selülit oluşumunu engellemenin yolları nelerdir?

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 4 dk okuma süresi
321 0

Selülit bireylerin uyluk kemiğinden bacak kalça baldır gibi organlarının üzerinde bulunan portakal kabuğu görünümündeki yağ doku bozukluğudur. Selülit görünümünü etkileyen en önemli faktör beslenme şekilleridir. Bireyler beslenme şekillerindeki olumsuzluk nedeniyle bacak bölgelerinde ve hatta bazen pazılarında bile selülit görünümünü yaşayabilirler. Selülitle mücadele edebilmek için bireylerin öncelikli asitli ve şekerli gıdalardan uzak durmaları gerekir. Kola gazoz kahve ve yoğun bir şekilde çay tüketimi selülit oluşumuna neden olan en önemli faktörlerdir. Yine glikoz ve şerbetli gıdalarda selülit oluşumuna neden olur. Bu yüzden bireylerin pasta börek kek gibi gıdalardan Uzak durmaları ekmeği az tüketmeleri baharat tüketimi konusunda da sınırlamaya gitmeleri gerekir. Aynı zamanda yeterli su tüketmemek de selülit görünümünü arttıran bir diğer faktördür. Bireyler düzenli egzersiz yaparak ve günlük 3 litre su tüketerek selülit görünümünü azaltmak noktasında çok önemli adımları atmış olurlar.

Selülit ile mücadelede peelingin önemi

Tarihsel süreç doğrultusunda kadınlar hamamlarda veya kişisel bakım işlemlerini gerçekleştirirken ciltte gözenekleri açmak kan dolaşımını artırmak ve selülit görünümünü azaltmak için peeling çeşitlerini kullanmışlardır. Bu ürünler pürüzsüz bir cilt görünümünü sağlamak için ve oluşan selülitleri azaltmak, yeni selülitlerin olmasına da mani olmak için kullanılan kişisel bakım ürünleridir. Aynı zamanda peeling çeşitleri cildin canlı görünmesini ve nefes almasını sağlar. Özellikle selülit peelingi tüm mevsimlerde kullanılabilecek olan ve ardından nemlendiriciler ile acilde nefes alıp canlılık kazandıracak olan çok önemli bir Kozmetik ürünüdür. Tarihsel anlamda birçok ürünü birbirine karıştırarak ve aktarlardan birçok farklı ürünü satın alarak kadınlar kendilerine peeling uygulamıştır. Fakat kozmetik sektörünün ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte insan sağlığına olan önem artmış ve Kozmetik üreticileri peeling çeşitlerini müşterilerine hazır bir biçimde sunmuştur. Ülkemizde en kaliteli en güzel ve en kıymetli peeling çeşitlerini Vibesoo Kozmetik sunmaktadır.

Vibesoo Kozmetik, tüm Türkiye’ye gönderim sağlar

Özellikle koronavirüs pandemi süreci bireylere internet platformları üzerinden alışveriş yap bana ne kadar önemli olduğunu öğretmiştir. Sokağa çıkma yasağı, evden çalışma, sıkıntıları ve online eğitim sürecinde koronavirüs pandemisi de bireyler alışveriş işlemlerini de internet üzerinden gerçekleştirerek evden çıkmadılar. Genel anlamda ekmekten kültür sanat faaliyetlerine kitaptan kişisel bakıma kişisel bakımdan ev dekorasyonuna kadar birçok ürünün internet üzerinden alımını sağladılar. Bu da daha evvel dijital platformlarda faaliyet yürütmeyen hatta bir web sitesi dahi olmayan kuruluşların internet platformlarına taşınmasına olanak sağladı. Uzun yıllardır ülkemizde Kozmetik sektöründe faaliyet yürüten Vibesoo Kozmetik, zaten mevcutta olan internet sitesinin yenileyerek güvenli ödeme seçenekleri ve kolay kullanım ile müşterilerinin alışveriş yapmalarını kolaylaştırdı. Üstelik firma 7 gün 24 saat müşterilerinin her türlü sıkıntı ya da soru sorma durumunda ulaşabilecekleri WhatsApp destek hattını da hayata geçirmeyi başardı.

Kaynak: https://vibesoo.com/urun/vibesoo-scrup-el-ayak-vucut-peelingi-15

İlgili Yazılar