© 2021. Tüm hakları saklıdır.

Guid3rs

Yeni Dönem Fırtınası Bitcoin’in Yıllara Dağılan Grafiği
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni Dönem Fırtınası Bitcoin’in Yıllara Dağılan Grafiği

Yeni Dönem Fırtınası Bitcoin’in Yıllara Dağılan Grafiği

Guid3rs Blog Guid3rs Blog - - 3 dk okuma süresi
461 0

 

Bitcoin 2009 yılında piyasaya girmiş, şimdilerde her birimizin bildiği, kullandığı bir seviyeye gelmiştir. Kendi Bünyesinde ani düşüşler ve ani çıkışlar barındırmasının yanı sıra aslında basit anlatımı bile sanal bir para birimidir. Normalde deneysel olarak başlanmış olan bu sanal para hareketliliği zamanla ilk piyasa sürüldüğü değerden çok daha ilerilere taşınmıştır.

İlk varlığı sırasında, yani piyasa ilk verildiğinde henüz bir değeri olmamasına rağmen zamanla beraber hepimizin bildiği, duyduğu, yüksek değere sahip para birimlerine bile denk hale gelmiştir. Her yıl kat kat çıkan oranlarla gelecek sene daha iyisine ulaşacağının mesajını vererek ilerleyen Bitcoin, gerçekten de her sene biraz daha yükselişe geçmiştir. Şimdilerde de oldukça yüksek ve dikkat çeken bir halde.

Bitcoin’de Hızlı ve Hayran Bırakan İlerleme Süreci

Bitcoin yıllık grafik bakıldığı zaman, bünyesinde barındırdığı dalgalanmalar kadar, içerisine aldığı kullanıcı rakamıyla da kendinden söz ettiriyor. Rağbet bizim sandığımızdan daha da fazla ve bu da günden güne daha da değerlenmesinin asıl nedeni.

Her yıl aynı yükselişleri göstermiş olmasa da piyasaya sürülmesinden dört sene sonra hak ettiği değerlere ulaşmaya başladı ve aynı senenin son ayında 731 dolar ile denk bir biçimde seneyi kapattı. Bununla da kalmayıp bir iki sene sonra da doların da üstüne geçmeyi başarmıştı. Artık günden güne daha popüler ve daha zirveye ait bir hal aldığı da doğruydu.

Bitcoin Kendi Rekorlarını Kırmaya Devam Ediyor

Yatırımcılarının çok fazla kazanma imkanı olduğu hatta kazandığı bitcoin 10 yıllık grafik içerisinde aslında bunun gerçekleşme ihtimalinin ne derece fazla olduğunu da hissettiriyor. Analizlere baktığınızda karşınıza çıkan sonuçlardan da bir hayli memnun kalacağınız da ortada. İçerisinde bulunduğumuz sene kapsamında bir hayli büyük bir patlama yaşayan aslında bir bakıma da geçen son bir iki senenin de durgunluğunu tamamen geride bırakmış durumda. Şu an tam anlamıyla bir rağbet fırtınası görmesi ile beraber ilerleyen yıllarda da parlayan bir yıldız olarak piyasada bulunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: https://cointral.com/tr/bitcoin-10-yillik-grafik/

 

 

İlgili Yazılar